Ráznym krokom do Play off

20.04.2009 07:37

Hoci bývajú jednokolové súboje zradné a nevyspytateľné tentokrát sa žiadne prekvapenie nekonalo. Flinstonovci nás v poslednom vzájomnom zápase, v základnej časti, dokázali prekvapiť a len s veľkou dávkou šťastia sme ich vtedy porazili v samostatných nájazdoch. Preto si každý uvedomoval, že k rozhodujúcemu zápasu, ktorý rozhodoval o tom, či možno považovať sezónu za úspešnú, alebo neúspešnú, je treba pristúpiť zodpovedne a s maximálnym nasadením.

Darilo sa nám to od prvých minút a hoci rozbeh bol trošička pomalší, postupom času a ubúdajúcich síl sme na palubovke jasne dominovali a napokon aj vybojovali zaslúžené víťazstvo a postup do semifinále Play off.

V ňom sa napokon nestretneme s Eagles, ako si mnohí mysleli. Favorizovaní Delta Force si totiž nesplnili svoju povinnosť, neuhradili potrebné financie a tak na ich úkor postúpil outsider z Gymnázia. To v konečnom dôsledku znamená, že sa v semifinále stretnú Eagles ako najlepší tím po základnej časti s Gymnáziom, ktoré skončilo po základnej časti najhoršie a nás čaká v semifinále Podhradie.

1. FBC ROZKVET - FBC FLINSTON´S 21:2 (6:0, 5:2, 10:0)

Góly: B. Hujo 5, Palko 4, I. Blaško 3, Hrenák 3, Tamajka 2, Štefánik 2, P. Blaško 1, Mišík 1 - D. Strašík 2

Trestné minúty: Kopcík 2

Späť

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.