Hurá sme na svete

20.09.2008 09:58

Keďže už aj v PB máme toten internet a videli sme, že na ňom majú stránky aj také hviezdy ako Paríž Hilton a podobné celébrity, ani my sa necítime byť horšími a chceme si utrhnúť kúsok webového priestoru aj pre seba. Skúšobne teda spúšťame tento web a dúfame, že ho budete čítať sem tam aj vy a nielen my.

Všetci členovia nášho klubu by tu mali pravidelne nájsť všetko dôležité čo sa plánuje a organizuje, teda kedy sa budú hrať nejaké tie zápasy a hoci už teraz sme absolútne dokonalí, tak aj nejaké tréningy nás sem tam zastihnú. Postupne tu snáď nájdete aj nejaké fotky zo zápasov, keď nebudeme leniví a kapacita servera dovolí tak aj video sem tam nejaké, no a hlavne tu máme diskusiu, kde nás môžete chváliť, ale aj nám nadávať a taktiež sekciu v ktorej nás môžete na nejaký ten zápas, či turnaj vyzvať či pozvať.

Postupne samozrejme by sme chceli aby sa to tu zlepšovalo a napredovalo a preto ak máte nejaké podnety, nájdete tu na nás kontakt a môžte nám bez bázne a hany napísať čo sa Vám nepáči

Späť

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.